Workshop gratuit despre transformarea digitală a companiilor

Cluj IT, alături de Bogdan Crețu, expert în transformare digitală, organizează un workshop gratuit dedicat ”Transformării Digitale a Companiilor”, care se va desfășura online, în perioada 26-27 ianuarie, între orele 9 – 14.

În cadrul atelierului, vor fi prezentate tendințe de piață, studii de caz și principii de bună practică privind: * Tipuri de soluții IT care sprijină firmele în reducerea costurilor, optimizarea aprovizionării, îmbunătățirea relației cu clienții sau angajații, dar și planificarea și urmărirea activităților * Rolul abordărilor centrate pe client, în creare de procese, echipe și produse inovative, (Design Thinking; Agile; Lean Startup) * Aplicarea unor instrumente de management la procesul de transformare digitală * Importanța programelor de cultivare a abilităților digitale pentru motivarea și retenția angajaților * Oportunități de finanțare nerambursabilă (programe PNRR și BERD) privind digitalizarea.

Participarea este deschisă angajaților oricărei companii mici sau mijlocii eligibile, indiferent de regiunea geografică în care activează. La finalul workshop-ului participanții vor primi un toolkit gratuit, care să îi ajute în primii pași spre transformare digitală.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrieri se pot face, până în 15 ianuarie, la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2mLAYUokomwXsfVEqYSwVhpEbNZUznZyGb3WVMiA7uvblaA/viewform. Informații suplimentare sunt disponibile la adresa de email: diana.campian@clujit.ro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut