Workshop despre digitalizarea instituțiilor publice

Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice organizează un workshop, ce va avea loc la Alba Iulia, hotel Transilvania (Piața Iuliu Maniu, nr. 11), în perioada 8-9 decembrie, lucrările fiind destinate factorilor de decizie din cadrul instituțiilor publice din România, interesați să descopere soluții concrete de a accelera procesul de digitalizare a instituțiilor.

Workshop-ul, intitulat “Digitalizarea instituțiilor publice în trei pași”, constituie o prima etapă dintr-un program mai amplu, ce vizează digitalizarea instituțiilor publice din România, prin trei mari căi de acțiune: educație tehnologică, consultanță în IT & Software și integrare de procese, repectiv accederea la finanțări instituționale (nerambursabile și / sau rambursabile), care să permită efectuarea achizițiilor necesare digitalizarii. Toate aceste acțiuni presupun accesul gratuit al instituțiilor publice la beneficiile programului.

Detalii sunt dissponibile la aresa andip.digitalstack.ro. Înscrierile la workshop sunt deschise, iar participarea la lucrări este gratuită, însă participanții trebuie să își acopere cheltuielile de transport, cazare și masă. Locurile sunt limitate.

Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice a fost înfiiinnțată de Școala informală de IT, prin intermediul diviziei sale B2B (Digital Stack), împreună cu Banca Comercială Română.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut