Weekend plin de evenimente speciale, la Zilele Clujului

Clujenii au sărbătorit, în weekend, zilele orașului, printr-o mulțime de evenimente inedite.

Astfel, în cea de-a doua seară a Zilelor Clujului, peste 100.000 de oameni au sărbătorit și marcat evenimentul, în centru.
Un impresionant spectacol de drone și video proiecție powered by Arobs a completat o seară fantastică în Piața Unirii, după concertele susținute de Andra, Carla’s Dreams și Compact.

Zeci de mii de oameni au trecut prin Parcul Central, bucurându-se de activitățile pregătite special pentru sărbătoarea comunității: Healthfest, festivalul multiculturalității și promenada cărților,  târgul meșterilor populari, zona de aventură sau cea de echitație. Aromele festivalului gastronomic au mers mână-n mână cu varietatea de vinuri din zona dedicată, iar atmosfera a fost una de acasă.

Concertele din Piața Muzeului, expozițiile și muzeele, animația stradală, tabăra istorică, proiecțiile de cinema, Turnul Pompierilor, toate au atras un public numeros și vivace.

Sâmbătă, sărbătoarea clujenilor a continuat în forță cu Parada Zilelor Clujului și Seara de Muzică Clasică din Piața Unirii. Parada Zilelor Clujului a molipsit centrul orașului de energie și culoare, iar Parcul Central, Piața Muzeului, Strada Potaissa, zonele expoziționale și locațiile partenere au adunat laolaltă comunitatea clujeană.

După ce Seara de Muzică Clasică a transformat centrul orașului într-un adevărat portativ, duminică, clujenii se reunesc în zona centrală pentru Regalul Folcloric din Piața Unirii. Din program mai fac parte Festivalul Gastronomic Internațional în Parcul Central, concerte, un festival de vin, Târgul Meșterilor Populari, Festivalul Multiculturalității, Promenada Cărților și Spectacol pentru copii în Parcul Central, dar nu numai.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut