Weekend la Teatrul din Turda

Programul aniversar cu ocazia împlinirii a 72 de ani de teatru la Turda se încheie cu patru spectacole.

Vineri, 16 octombrie, de la ora 19, în Sala mare, supercomedia Ultima haltă în Paradis (120 min.), cel mai jucat spectacol al Teatrului Național ”Aureliu Manea” Turda, în regia lui Andrei Mihalache.

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19, în Sala mare, Eu și iubita mea (120 min.), spectacol pus în scenă de echipa Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, în regia și scenografia lui Marian Negrescu. Eu și iubita mea a avut premiera mondială în West End, la Victoria Palace Theatre, Londra, în 16 decembrie 1937. În 1 mai 1939, spectacolul a fost filmat și transmis la televiziune, fiind printre primele dăți când se realiza acest lucru. Spectacolul original s-a jucat de 1646 de ori.

Duminică, 18 octombrie, ora 11, în Sala mare, spectacolul pentru copii Frumoasa și bestia (60 min.) în regia lui Andrei Mihalache. Tot duminică, de la ora 19, în Sala studio, drama Omul cu floare în gură, după un text de Luigi Pirandello, spectacol în colaborare cu Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, în regia lui Cristian Ioan.

Rezervări la tel.: 0264-322.952. Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut