Vulpea și jandarmii

O vulpe aflată într-un autoturism parcat în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca a fost capturată și relocată în habitatul acesteia de către jandarmii și voluntarii din cadrul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

„Vineri seara, în urma unui apel la SNUAU 112,  un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a fost anunțat de dispeceratul unității cu privire la faptul că o persoană a zărit o vulpe în interiorul autoturismului personal, aflat într-o parcare din cartierul Mănăștur. Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare au reușit să captureze musafirul nepoftit, care nu se afla la prima vizită în acel loc” – informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

Jandarmii au luat legătura cu reprezentantul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului, în vederea relocării vulpii în habitatul ei, departe de zona locuită.

„Apreciem răbdarea și înțelegerea proprietarului mașinii, caz care poate constitui exemplu de bune practici pentru orice cetățean care poate suferi pagube sau chiar vătămări în urma interacțiunii cu un animal sălbatic” – transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut