Voleibaliștii de la U Cluj au antrenor din Bulgaria

Bulgarul Martin Jivkov este noul antrenor al echipei masculine de volei Universitatea Cluj, care se pregăteşte pentru debutul în sezonul 2022-2023 al Diviziei A1, a anunţat, vineri, clubul, pe site-ul său oficial.

Tehnicianul bulgar, în vârstă de 33 de ani, este licenţiat şi master al Academiei Naţionale de Sport ”Vasil Levski” din Sofia şi a fost lector la Departamentul de Sport al Universităţii din Sofia. Jivkov şi-a început cariera de antrenor la echipa feminină VC ŢSKA Sofia, după care a pregătit, printre altele, formaţii de primă ligă din Belgia şi Ucraina, iar în sezonul 2013-2014 a fost antrenorul echipei CSU Târgu Mureş.

”Am găsit aici un lot cu mulţi jucători tineri, cu care abia aştept să începem pregătirea. Sunt conştient că nu vom fi în măsură să ne batem cu echipele de top din campionat. Principalul obiectiv, dincolo de rămânerea pe prima scenă, este acela de a forma din aceşti tineri o echipă competitivă pentru anul viitor şi mă aştept ca jucătorii cu experienţă să aibă un rol important în atingerea acestor deziderate”, a declarat Jivkov.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut