Volei feminin | ”U” NTT Data, o nouă înfrângere la zero pe teren propriu

Sala Sporturilor ”Horia Demian” a găzduit sâmbătă partida dintre ”U” NTT Data și Dacia mioveni, din cadrul etapei a 19-a a Diviziei A1 la volei feminin. Sportivele din Cluj au cedat, și de această dată, fără set câștigat în fața adversarelor, scor 0-3 (14-25, 19-25, 19-25), și ocupă pe mai departe ultima poziție în clasament, cu un singur punct.

Meciul de sâmbătă se anunța unul foarte echilibrat, iar clujencele puteau spera la prima victorie în campionat, în urma problemelor avute de Dacia Mioveni în acest an. N-a fost însă loc de hora bucuriei nici la finalul acestui meci.

În primul set, oaspetele au început decise, asigurându-și un avantaj confortabil încă de la început, 2-6, la jumătatea acestuia diferența crescând la opt puncte, 4-12. Cu multe atacuri nereușite și cu o apărare deficitară, clujencele le-au permis celor de la Mioveni să se desprindă decisiv, chiar la o diferență de 11 puncte, 11-22. Setul a fost închis la 14-25 pentru formația oaspete..

Setul doi a început în aceeași notă, astfel că în primele minute, Mioveniul conducea cu 6-3. A urmat apoi o revenire spectaculoasă a elevelor lui Bogendorfer, care au reușit 6 puncte consecutive, și s-a făcut 9-6 pentru ”U”. Voleibalistele din Mioveni au revenit în joc, dar clujencele mai aveau un gol în față la mijlocul setului, 13-12. În mod inexplicabil, echipa din Cluj a căzut din nou, iar adversarele s-au distanțat decisiv, și au câștigat setul cu 19-25.

Mai rămânea o speranță pentru clujence pentru a reveni în meci, dar una e să vrei, și alta să poți. Mioveniul nu dă nicio șansă adversarelor și se distanțează rapid în setul trei, 11-1. Mai inspirate în atac, clujencele revin în joc și reușesc să refacă diferența la doar două puncte, 15-17, dar era prea târziu, și formația vizitatoare și-a trecut în cont și acest set, scor 19-25, și, implicit, victoria la zero în această partidă.

Remarcatele partidei. Pralea 11 pct, și Badea 8 pct, de la ”U” NTT Data, și Stanciu 13 pct, Dumitru 12 pct, Puică și Perreira, ambele cu 11 pct, de la Dacia Mioveni.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut