Volei, divizia A, masculin C S Unirea Dej pregătește derbiul clujean

Din scurtul dialog purtat cu antrenorul divizionarei A de volei, Unirea Dej, Ovidiu Tămaș, în pragul debutului noului campionat, am reținut că obiectivul principal al clubului dejean este acela de a menține echipa pe prima scenă valorică a voleiului românesc.

De altfel, ultimul clasament certifică acest interes, volebaliștii dejeni ocupând locul șase, în fața celor de la Universitatea Cluj, cu care se vor duela sâmbătă la Cluj – Napoca.

Pentru a-și îndeplini obiectivul, lotul echipei fost completat cu cinci jucători: Sebastian Mici, venit de la Timișoara, Andrei Horotă – Dinamo, Andrei Bălăi, Darius Pop și Gabriel Pop, transferați de la LAPI Dej. Au revenit la echipă Silviu Suson și Andrei Grigoraș de la Craiova și Sebastian Bratu de la Știința București.

Așadar, componența lotului, din imaginea de față, este următoarea: Silviu Grigoraș, Sebastian Bratu, Darius Pop, Adrian Urian, Gavril Pop, Vlad Pop Curuia, Darius Câmpean, Andrei Ana, Silviu Suson, Andrei Grigoraș – căpitan, Andrei Bălăi, Sebastian Micu și Adrian Horotă. Antrenor: prof. Ovidiu Tămaș, care a mai ținut să precizeze că în cadrul echipei nu este nici un jucător străin, interesul clubului este de a promova tinerii talentați ai municipiului, în mod special a celor proveniți din pepiniera LAPI Dej.

Talia medie a echipei este de 194,8 cm, iar vârstă nu trece de 21,7 ani, dimensiuni ce pot da valoarea necesară lotului.

Dumitru VATAU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut