Vitezomanii, sancționați de polițiștii clujeni

Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Neamț, a fost depistat de polițiștii clujeni în timp ce se deplasa pe strada Sfântul Ioan cu viteza de 111 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 9 februarie, în intervalul orar 17:00-19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, alături de Secțiile 1-7 au organizat o acțiune pe raza municipiului Cluj-Napoca și în localitățile arondate, în scopul reducerii riscului rutier și impunerii unei conduite responsabile în rândul participanților la trafic.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 527 de persoane și controlate a 448 de vehicule. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, 72 dintre acestea pentru depășirea limitei legale ale vitezei. Pe strada Sfântul Ioan au fost constatate 36 de abateri de la normele circulației pe drumurile publice, în 25 dintre cazuri sancțiunile contravenționale fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal al vitezei, fiind reținute 8 permise de conducere.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut