Vitacom Electronics vrea un nou centru logistic

În 2021, compania clujeană Vitacom intenționează să deschidă un nou centru logistic în zona metropolitană a Clujului, unde multe dintre fluxurile de lucru vor fi automatizate, astfel că livrarea produselor ar urma să fie mult mai rapidă. De asemenea, compania vizează și introducerea de noi produse în portofoliu, în funcție de cererea din piață, dar și optimizarea și dezvoltarea platformelor, concomitent cu înlocuirea softurilor cu unele mai performante sau versiuni de ultimă generație.

Ne vom axa pe dezvoltarea business-ului pe segmentul online și ne vom muta atât echipa, cât și operațiunile într-un nou sediu care va beneficia de un depozit gândit în așa fel încât să crească productivitatea operațiunilor. Acest lucru ne așteptăm să ne aducă o creștere a cifrei de afaceri cu până la 10%”, afirmă Aviva Vita, director executiv administrativ Vitacom Electronics.

Vitacom Electronics a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 de milioane de lei, iar un sfert din vânzări au provenit din mediul online. În anul trecut, principalul canal de vânzare a rămas piața tradițională, formată în special din revânzători, adică magazinele cu specific electronic, electric și accesorii IT, care achiziționează produse de la Vitacom. Vitacom este prezent în mediul online pentru comenzi rapide pe Foodpanda, Tazz by Emag sau Glovo.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut