Vino la Hoia!

Muzeul Etnografic al Transilvaniei invită clujenii la cea de-a doua ediție a Festivalului „Vino la Hoia”, ce va avea loc, în perioada 26-28 mai, în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” (secția în aer liber a Muzeului).

„Va fi degustare de vinuri și specialități gastronomice, peste 40 de meșteri populari din România își vor expune produsele, peste 50 de sortimente de vin din Italia și invitați speciali din România – producătorii de vinuri bio LECHBURG – Lechinta. Cei prezenți vor putea lua parte la activități pentru cei mari și cei mici, ateliere de creație, voie bună și bucurie în minunatul cadru oferit de Parcul Etnografic din Cluj” – anunță organizatorii.

Programul va fi completat de trupe de tineri muzicieni și va cuprinde recitaluri ale artiștilor locali și jam session, recitaluri vocale și instrumentale ale elevilor și trainerilor de la Be Happy Art Studio, plus invitații speciali, Lu Records, ateliere percuție Cercul Întreg, recitaluri de muzică folk Cristina Pătrașcu, recital Flashover, astfel că vor fi trei zile de relaxare la iarbă verde, „în decor plăcut, pe armonii muzicale și multe alte distracții”.

Orarul manifestărilor: vineri 10:00 – 19:00 (ultima intrare la ora 18:00), sâmbătă și duminică 10:00 – 21:00 (ultima intrare la ora 20:00).

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut