Video&Foto | Mașini avariate și copaci doborâți de vânt. Bilanțul furtunii de la Cluj

Copaci doborâți de vânt, mașini avariate, acoperișuri desprinse de pe imobile și un beci inundat. Acesta este în mare bilanțul furtunii care s-a înregistrat marți după amiază în județul Cluj.

Mai multe apeluri de urgență au fost înregistrate la ISU Cluj ca urmare a vijeliei și ploii care s-a abătut asupra județului. Potrivit pompierilor, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj-Napoca s-a raportat un copac căzut peste trei autoturisme.

De asemenea, acoperișul a fost parțial afectat la o clădire pe strada Anina, precum și la o clădire de pe strada Arinilor.

La Huedin a fost o solicitare pentru înlăturarea unui copac căzut peste DN1 E60. Un alt copac a căzut pe carosabil între Popești și Corușu iar la Cluj-Napoca a fost o solicitare pentru înlăturarea unei table luate de vânt de pe un acoperiș de pe strada Arinilor. La Dej s-a intervenit pe strada Regina Maria, unde s-a raportat un copac căzut. Echipajele dejene au ajus și pe pe strada 1 Mai, pentru a degaja un arbore.

Tot la Dej au mai fost degajați 6 arbori, un stâlp și țigle căzute de pe acoperiș. Solicitările au venit de pe străzile Regina Maria, Bistriței și Ciprian Porumbescu.

În localitatea Buza s-a acționat pentru îndepărtarea a două acoperișuri luate de vânt. Aici, o persoană a suferit atac de panică, astfel că forțele au fost însoțite de o ambulanță SMURD. La Baciu s-a înregistrat o inudație la beciul unei case pe strada Magnoliei.

Pe de altă parte, pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați pentru a degaja cinci arbori căzuți pe șosea la Morlaca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut