Victorie pentru fotbaliștii de la ”U” Cluj în amicalul cu Minaur Baia Mare

Fotbaliștii de la ”U” Cluj au câștigat miercuri primul meci amical de la reîntoarcerea din cantonamentul din Antalya, jucat la Florești, cu Minaur Baia Mare.

Oaspeții au deschis scorul în min.29, dar Tescan a restabilit egalitatea pe tabelă cinci minute mai târziu. Același Tescan a reușit dubla chiar înaintea finalului primei reprize și i-a dus pe clujeni în avantaj, 2-1. Imediat după pauză, Boiciuc a reușit golul trei pentru clujeni, iar Hofman a înscris apoi pentru 4-1. Băimărenii au redus din handicap pe final, astfel că partida s-a încheiat cu 4-2 în favoarea clujenilor.

Echipele de start:

”U” Cluj: Gorcea-Ciobanu, Gugu, Ilie, Mitrea-Pires, Balgiu-Hofman, Tescan, Fernandes- Boiciuc. În repriza a doua au mai jucat: Păun, Alarcon, Ispas, VomirNeacșu și Vali Alexandru.

Minaur Baia Mare: Băilă – Gherman, Mondragon, Potcoavă, Simion, Ricky, Romariu, Stănescu, Văsălie, Ciocan, Gondiu

”Până la ora meciului cu Chiajna trebuie să îmi formez o idee despre toată lumea, iar la momentul respectiv să fiu foarte inspirat să aleg cel mai bun prim 11. În meciurile amicale rămase voi încerca situații și situații, care să ne ajute să găsim în timpul campionatului cele mai bune soluții”, spunea marți la conferința de presă, Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj, referitor la necesitatea integrării celor nou veniți în familia ”alb-negru”.

Următorul amical al șepcilor roșii” se va disputa sâmbătă 19 februarie, împotriva formației Metalurgistul Cugir, locul 2 în clasamentul seriei a IX-a din Liga a III-a.

Primul meci oficial al anului pentru ”U” Cluj va avea loc pe 28 februarie la ora 20.00, pe Cluj Arena, când elevii lui Erik Lincar vor întâlni Concordia Chiajna, în cadrul etapei a 17-a a Ligii a II-a.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut