Vasile Dâncu, candidat PSD la Senatul României: Doar împreună putem construi

Dragi clujeni,

Pandemia ne-a bulversat modul de viată ne-a adus însă în față câteva lucruri pe care poate că le uitasem.

În primul rând, că trebuie să fim solidari unii cu ceilalți, că nu ne putem ascunde după garduri înalte și porți ferecate, indiferent de avere, studii, vârstă, etnie sau credință. Suntem împreună în fața pericolului morții, să fim împreună și pentru a construi o viață decentă și normală pentru toți, într-o comunitate armonioasă, a egalilor, în care avem nevoie unii de alții.

Am uitat poate că avem mereu nevoie de celălalt, dar până când ne vom putea îmbrățișa liber în piețele orașului culorilor si tinereții, haideți să reflectăm la aceasta, să ne respectăm unii pe alții și să gândim cu capetele noastre despre ceea ce trebuie făcut.

Uneori poate uităm, in lupta zilnică pentru supraviețuire, că doar împreună putem construi o comunitate, de aceea dincolo de mesajele de învrăjbire, ură, intoleranță sau demagogie electorală din aceste zile, să participăm la protejarea celor vulnerabili, să fim solidari cu cei care se luptă pentru noi în linia întâi și să nu ne pierdem speranța în forța comunității clujene unite, a comunității ardelene în general.

Nu în ultimul rând, iubindu-ne țara putem să ne reinventăm pe noi înșine și să refuzăm a face parte din nepăsarea generală.

La mulți ani, clujeni! La mulți ani, români”

Vasile Dâncu, candidat PSD la Senatul României

PRODUS DE: CASA DE EDITURĂ NAPOCA SRL, la comanda PSD, Organizația Județeană Cluj. Cod Mandatar Financiar: 11200020

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut