Vacanța fotbaliștilor de la Unirea Dej se apropie de sfârșit

Fotbaliștii Uniri Dej își vor relua pregătirea în data de 10 ianuarie. Timp de două săptămâni, lotul antrenat de Dragoș Militaru va rămâne în zona Dejului, perioadă în care este posibil să susțină și câteva partide amicale. Apoi, timp de alte două săptămâni, formația dejeană va efectua un cantonament de pregătire în străinătate, urmând ca spre sfârșitul lunii februarie să susțină primul meci oficial al anului.

”Ne așteaptă un 2023 dificil, în primul rând pentru că acest club a crescut în permanență. Trebuie să faci lucrurile și mai bine, să continui creșterea sportivă pe toate palierele. Pot să asigur că vom face tot ce putem pentru a face o bucurie pentru cei care iubesc acest club. În 10 ianuarie ne vom reuni, vom avea două săptămâni de pregătire, după care vom pleca într-un cantonament în exterior. Apoi vom reveni, am fixat două amicale și ulterior vom juca prima etapă din 2023. Trebuie să creștem condițiile de pregătire, trebuie «să ne dăm peste cap», să reușim să îmbunătățim condițiile băieților”, a declarat Gabriel Magdaș, președintele executiv al Unirii Dej.

Unirea Dej se află pe locul 5 în clasamentul din Liga 2, cu 27 de puncte, la șase puncte de liderul Steaua București, și la patru de Poli Iași și Oțelul Galați, dar și cu două puncte peste echipa clasată în acest moment pe locul 7, primul în afara play-outului. De asemenea, Unirea Dej se află pe un onorant loc 2 în privința golurilor reușite, 26.

Prima partidă oficială a dejenilor din acest an va avea loc pe 25 februarie, în deplasare, cu Ripensia Timișoara, în cadrul etapei a 17-a din Liga a 2-a. Formația de pe Bega ocupă în prezent poziția a 15-a în clasament, cu 16 puncte.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut