Universități clujene la Târgul Educațional BMI UAE Education Fair – A Times Higher Education Event

UMF ”Iuliu Hațieganu” a participat în cadrul pavilionului STUDY IN ROMANIA de la Târgul Educațional BMI UAE Education Fair – A Times Higher Education Event, din Emiratele Arabe Unite (Abu Dhabi și Dubai).

Pe lângă interesul crescut manifestat de vizitatori pentru oferta educațională a universității clujene, a fost identificate și noi oportunități de colaborare, la eveniment participând universități din 18 țări.

„Universitatea noastră a fost reprezentată de prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul universității, prof. dr. Carmen Mihu, prorector didactic, prof. dr. Sorin Man, prorector dezvoltare academică şi administraţie universitară și prof. dr. Șoimița Suciu, decanul Facultății de Medicină”, a transmis UMF Cluj.

La Târgul Educațional BMI UAE Education Fair – A Times Higher Education Event, din Emiratele Arabe Unite a participat și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

„Universitatea noastră a fost reprezentată de doamna Prof. dr. ing. Doina Pîslă, Directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat și domnul Antonio Colceriu, Biroul de Relații Internaționale.

În interacțiunea cu viitorii candidați care au căutat oportunități de studiu, reprezentanții UTCN au promovat programele de studii de licență, masterat, doctorat, programul An pregătitor de limba română, precum și condițiile de admitere, modalitățile de obținere a statutului de bursier al statului român, facilitățile și baza materială de care dispune universitatea noastră”, precizează reprezentanții UTCN.

Standul UTCN a fost vizitat de un număr mare de participanți foarte interesați de studiile inginerești.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut