Unirea Dej s-a despărţit de Răzvan Greu

Abia au intrat jucătorii în vacanţa de iarnă şi clubul Unirea Dej anunţă deja prima plecare a unui fotbalist. Este vorba despre mijlocaşul Răzvan Greu, care nu mai fugurează în lotul formaţiei de pe Someş, urmând să plece la o altă grupare.

În vârstă de 27 de ani, mijlocaşul născut la Târgu Mureş, a fost unul dintre cei mai vârstnici jucători al Dejului, alături de portarul Dorian Răilean. Greu a sosit la Unirea Dej în această vară de la Unirea Slobozia, fiind considerat de conducerea tehnică unul dintre favoriţii la titularizare pe postul de mijlocaş. În turul campionatului el a bifat în tricoul alb-albastru 292 de minute, evoluând în total în 14 meciuri oficiale din cele 16 programate. Au fost partide în care el a fost rezervă, intrând pe teren în cursul jocului. În această toamnă a  marcat un singur gol,  mai exact în confruntarea de la Dumbrăviţa, unde a înscris golul de 2-1 cu care dejenii au obţinut cele trei puncte.

Jucătorul a mai evoluat la echipele Farul Constanţa, „U” Cluj, Sepsi OSK, FC Botoşani şi CSM Sighetul Marmaţiei.

”FC Unirea Dej și Răzvan Greu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută la clubul nostru și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, este comunicatul clubului dejean postat pe pagina de Facebook.

 

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut