Unirea Dej, performanță de excepție: calificare în play-off-ul Ligii a II-a!

Dinamo, Unirea Dej și Gloria Buzău sunt ultimele trei echipe calificate în play-off-ul Ligii a 2-a, după ultima etapă a sezonului regular. Acestea se alătură celor de la CSA Steaua, Poli Iași și Oțelul Galați, care aveau deja primele trei poziții asigurate.

Duminică, Unirea Dej, echipă antrenată de Dragoș Militaru, a remizat, scor 1-1, pe terenul celor de la Slatina, asigurându-și locul între primele șase echipe ale campionatului.

În sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, ajungeam la barajul pentru promovare în Liga 2 și reușeam ceea ce puțini credeau: accederea pe a doua scenă fotbalistică din România. Atunci s-a scris o bucățică de istorie în sportul dejean…

Astăzi, la mai puțin de doi ani distanță, iată că avem parte de un nou moment de neuitat și adăugăm încă o pagină în povestea acestei echipe frumoase!

Jos pălăria, băieți! Sunteți extraordinari!

Felicitări staff-ului tehnic și conducerii!

Mulțumim Brigăzii Someșene și tuturor suporterilor noștri!

Mulțumim finanțatorilor și sponsorilor, în frunte cu Primăria Municipiului Dej!”, a fost reacția conducerii de la Unirea Dej, la finalul jocului de la Slatina.

Clasament Liga a II-a, la începutul play-off-ului:

  1. CSA Steaua – 40 de puncte
  2. Poli Iași – 40 de puncte
  3. Oțelul Galați 36 de puncte
  4. Unirea Dej – 32 de puncte
  5. Gloria Buzău – 31 de puncte
  6. Dinamo București – 31 de puncte

Luni, la ora 13:00, va avea loc tragerea la sorți pentru stabili meciurile din play-off-ul Ligii a II-a. Programul se va stabilit pe baza Tabelei Berger pentru 6 echipe.

Fiecare echipă va extrage câte un număr, în ordinea clasării la finalul sezonului regulat, astfel urmând a se stabili duelurile din fiecare etapă.

Partidele din play-off se vor juca în sistem tur-retur, rezultând 10 etape.

Primele două echipe (cu drept de promovare) merg direct în Liga 1. Următoarele două vor juca un baraj (tur- retur) cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1. Cine va învinge în baraje va juca în ediția viitoare din Liga 1, iar formațiile care vor pierde vor evolua în Liga 2.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut