Unirea Dej la patru minute de un egal la Buzău

Echipa Unirea Dej a avut o prestaţie bună în partida susţinută pe terenul celor de la FC Buzău, o echipă solidă care nu prea a pierdut puncte pe teren propriu, dar nici în deplasare, însă nu a reuțit să revină acasă nici măcar cu un punct.

Antrenorul grupării de pe Someş a pregătit foarte bine întîlnirea de pe stadionul Crâng, jucătorii evoluînd după indicaţiile tehnicianului Dragoş Militaru: apărare solidă şi contraatacuri rapide, tactică aplicată cu succes până în momentul înscrierii singurului gol al confruntării. Asta s-a întîmplat în minutul 86, când, în urma unui corner la poarta Unirii Dej, Kamil Wiktorski a reuțit să înscrie din apropiere.

Până în acel moment echipele au avut mai multe ocazii de a deschide scorul. Dejenii au irosit mai multe prilejuri de a înscrie, dar Ionuţ Frăsineanu (în prima repriză), Denis Roş şi Mircea Manole (după pauză) au ratat copilăreşte din situaţii favorabile. Gazdele au mai băgat în poartă mingea în minutul 60, dar golul reuşit de Ekollo a fost anulat de arbitrul constănţean Claudiu Marcu, pe motiv de ofsaid. Pînă la sfîrşitul partidei cei din Buzău au forţat atacul, antrenorul gazdelor Cristisan Pustai înlocuind doi mijlocaşi cu doi atacanți, mişcare care a dat roade.

Fotbaliştii dejeni au puncctat doar la impresia artistică, după ce au repetat jocul din etapa a V-a de la Braşov, unde au pierdut tot la limită, după o evoluție bună. Remarcăm prestaţia bună al portarului dejean Dorian Răilean, atent şi sigur la toate fazele din careul său, golul nefiindu-i imputabil. Credem că tânăra echipă Unirea Dej are nevoie de mai multă experienţă pentru a obţine rezultate notabile în jocurile din deplasare, fiindcă de ambiţie şi dăruire dau mereu dovadă fotbaliştii pregătiţi de cel mai tânăr antrenor din fotbalul nostru, Dragoş Militaru, un tehnician care a adus un suflu nou la gruparea dejeană.

Formaţia aliniată de Unirea Dej: Răilean – Roş, Kereki, Burdeţ, I. Rus – Cocian, Cătinean (cpt), Alex Militaru, Manole – Florin Blaj, Frăsineanu. Antrenor: Dragoş Militaru. Au mai evoluat: Alex Pop, Adrian Pop, Chira şi Popescu.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut