Un vechi liberal clujean pleacă din partid

Fostul vicepreședinte al PNL Cluj, Dorel Secară și-a anunțat vineri după amiază demisia din partid, ca urmare a traiectoriei greșite pe care s-a angajat formațiunea. Secară spune că va fi alături de Ludovic Orban, adevăratul lider liberal al adevăraților liberali.

„După 20 de ani de activitate în Partidul Național Liberal, am decis sa demisionez din calitatea de membru al acestui partid.

În acești ani, am deținut patru ani funcția de consilier local și 8 ani funcția de consilier județean! De asemenea, am fost președinte de organizație locala timp de 16 ani și vicepreședinte al organizației județene PNL Cluj timp de 4 ani. În toate aceste funcții am încercat sa îmi fac datoria, atât cât am putut și cum m-am priceput, dar întotdeauna cu demnitate și fără compromisuri!

Ceea ce s-a întâmplat în Partidul Național Liberal în ultima perioadă, precum și traiectoria greșită pe care este angajat partidul în prezent m-au determinat sa demisionez din PNL. În viitor voi fi alături de Ludovic Orban, adevăratul lider liberal al adevăraților liberali!

Privesc înainte cu multa speranța, iar pentru ce las în urma- niciun regret!”, a transmis Dorel Secară.

Ludovic Orban a anunțat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.

„Cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligând membrii să se prostitueze și să stea în pat cu dușmanii, trădând alegătorii”, a declarat Ludovic Orban la finalul ședinței.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut