Un transport agabaritic pleacă din Cluj-Napoca

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în perioada 7 – 10 septembrie se va desfășura un transport agabaritic, cu depășiri, pe traseul Cluj-Napoca – DN1F – A3 – DN1 – DN19 – A3BH – Borș II PTF.

Vehiculul transportă o structură metalică. Lățimea maximă a vehiculului este de 6 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, accesând pagina de internet www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale sau pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut