Un spaniol la ”U” Cluj

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat, miercuri transferul fundaşului spaniol Roberto Alarcon, care a jucat ultima oară la FC Tucson, în eşalonul al treilea din Statele Unite ale Americii.


„FC Universitatea Cluj a bifat o nouă mutare pe piaţa transferurilor. Spaniolul Roberto Alarcon (23 de ani) este cel mai nou nume ce se alătură lotului condus de Erik Lincar. În ianuarie 2020, noul jucător al Universităţii Cluj a semnat cu FC Tucson, echipă din USL League One. A strâns 16 prezenţe în tricoul formaţiei din Arizona, marcând două goluri şi oferind două pase decisive”, se arată pe site-ul citat.
Fundaşul a declarat că de abia aşteaptă să debuteze la U Cluj şi că se gândeşte doar la promovarea în Liga I.
„Sunt aici de câteva zile. Am avut ocazia să observ organizarea clubului şi să îmi cunosc colegii. Cred că e o oportunitate mare pentru a mă dezvolta ca jucător. Abia aştept să îmbrac tricoul acestei echipe şi să joc. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost în tribune la două meciuri. Suporterii de aici m-au impresionat. Abia aştept să joc pentru ei, pentru acest oraş. Voi lupta pentru acest club. Mă gândesc doar la promovare şi voi da totul pentru asta”, a spus fundaşul dreapta.
În cariera sa de până acum, Alarcon a mai jucat la formaţiile spaniole CF Platges de Calvir şi Mallorca B.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut