Un șofer beat a provocat un accident grav în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca

Un bărbat de 30 de ani este cercetat penal de polițiștii clujeni după ce a fost implicat într-un accident de circulație și a părăsit locul faptei. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice iar în uma evenimentului o persoană de 30 de ani a fost transportată la spital.

IPJ a anunțat că evenimentul a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

„În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a anunțat IPJ Cluj.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut