Un proiect important de infrastructură sportivă din Turda prinde contur

Sala Polivalentă din municipiul Turda prinde contur. Proiectul în valoare de 18 milioane de euro se află în derulare. Sala va avea 3.320 de locuri, finanțarea fiind asigurată de Compania Națională de Investiții.

„Exact acum un an a fost predat amplasamentul penru începerea lucrărilor la viitoarea Sală Polivalentă, iar în 10 septembrie, au fost demarate lucrările efective. Dacă la acea vreme puteam doar să ne imaginăm cum va arăta acest proiect, astăzi datorită firmei care execută lucrările într-un ritm foarte alert, putem vedea cu ochii liberi cum visul nostru devine realitate”, a declarat primarul Cristian Matei.

Pe terenul de 6.845 de mp proiectul prevede construirea unei săli polivalente de sport cu un etaj, înălțime maximă 19 m, suprafață construită de 8.693 mp și desfășurată de 12.793. Suprafața utilă va fi de 10.071 mp, iar terasele exterioare vor acoperi 479 mp.
Subsolul va cuprinde un bazin înot de relaxare și cameră tehnică. La demisol se vor regăsi vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală bazin de înot, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet și de fizioterapie, holuri, scări de acces.
Parterul va încorpora vestibul, garderobă, grupuri sanitare, holuri, scări de acces, lifturi, suprafață de joc, vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, cabinet medical, sală antidoping, terase exterioare, spații depozitare sub gradene.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut