Un nou pas pentru digitalizarea serviciilor publice – toate amenzile pot fi plătite rapid

La Cluj-Napoca, toate amenzile emise de Poliția Locală pot fi plătite rapid, utilizând tehnologia codului QR. În acest moment, clujenii pot utiliza peste 300 proceduri online, precum și un serviciu de comunicare directă prin videoconferință.

Municipalitatea anunță că noua modalitate de plată fără autentificare a contravențiilor permite utilizatorilor de telefoane mobile inteligente și tablete să acceseze direct pagina dedicată plăților online de pe site-ul primăriei www.primariaclujnapoca.ro.

„Primăria Cluj-Napoca urmează o direcție clară de inovare și digitalizare a serviciilor publice oferite cetățenilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai. În acest moment, clujenii pot utiliza peste 300 proceduri online, precum și un serviciu de comunicare directă prin videoconferință – Tichetul albastru. De asemenea, recent a fost lansat și E-cont, dosarul digital al cetățeanului care permite comunicarea și vizualizarea actelor administrative fiscale, de executare sau alte acte emise de organul fiscal local”, a spus primarul Emil Boc.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut