Un nou partid pe scena politică românească

Un nou partid urmează să apară pe scena politică românească – Partidul Lege și Justiție, al cărui imn va fi cântecul „Așa-i românul”.

Inițiatorul acestui proiect politic care a fost auuntat miercuri, în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, Dănuț Pop, a explicat despre ce este vorba. Cu această ocazie, a fost citită și o proclamație către români.

„Am organizat acest eveniment pentru a trezi națiunea română din această stare de nemulțumire, de lipsă de speranță. Și vrem să anunțăm crearea unei formațiuni politice sub numele Partidul Lege și Justiție, un partid creștin democrat. Prin această proclamație vrem să arătăm ce s-a întâmplat până acum și ce vrem să facem pentru România,

În această declarație am vrut să punctăm că am avut parte de o clasă politică timp de 30 de ani care și-a făcut legi speciale, gândindu-se doar la propriile lor interese pe când poporul a suferit enorm. Suntem țara de unde au plecat foarte mulți cetățeni în Europa de Vest ca să își câștige traiul. Vrem să arătăm de asemenea, că această clasă politică trebuie schimbată în proporție de 90% pentru ca țara noastră și cetățenii să poată spera la un viitor mai bun.

(…) Sediul partidului nostru va fi la Cluj-Napoca, urmează să depunem la instanță (n.red- actele), imnul partidului va fi câtecul Așa-i românul, culorile partidului vor fi alb-negru. Urmează sa facem organizații în țară, vom înființa grupuri de inițiativă județene. Vom activa și ca ONG sub numele de Mișcarea Națională de salvare a României”, a declarat inițiatorul acestui proiect politic, Dănuț Pop, de profesie economist.

Anca M. COLIBĂȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut