Un nou manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania

Ioan Cătălin Nistor și-a înaintat demisia din funcția de manager interimar al Filarmonicii de Stat Transilvania. Demersul său vine pentru că nu vrea să aplice o serie de măsuri impuse de Serviciul Corp Control Președinte din cadrul Consiliului Județean față de unii dintre angajații instituției. Ioan Cătălin Nistor a fost numit numit manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania Cluj în data de 20.10.2020, până la ocuparea postului prin concurs. Postul a rămas vacant după ce Marius Tabacu s-a stins din viață în luna octombrie. 

Motivele invocate de Nistor în solicitarea de încetare a raporturilor de muncă sunt următoarele: ”La data de 18.11.2020, în cadrul Filarmonicii a fost efectuat un control de către Serviciul Corp Control Președinte din cadrul Consiliului Județean. În urma Raportului primit au fost impuse o serie de măsuri directe la adresa unor colegi din cadrul instituției. Mi-ar fi foarte greu să implementez aceste măsuri în condițiile în care sunt coleg de peste 16 ani cu aceste persoane, de când m-am angajat. Îi respect și îi apreciez pe acești colegi iar colaborarea mea cu dânșii a adus o contribuție solidă în ceea ce privește experiența mea profesională ca artist”.

Solicitarea a fost aprobată începând cu data de  26.11.2020.

Președintele Consiliului Județean Cluj l-a nominalizat pe Rareș Sângeorzan în funcția de manager interimar până la ocuparea postului prin concurs. Desemnarea lui Sângeorzan a fost făcută la propunerea sindicatului din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut