Un nou ”magnific” la Potaissa Turda

Interul stânga Dragoş Hanţaru, care joacă în prezent la echipa norvegiană OIF Arendal, va evolua din vară la AHC Potaissa Turda, a anunţat clubul clujean, joi, pe site-ul său oficial.

”Nu a fost o alegere grea, ţinând cont că de mulţi ani, indiferent de echipele care au luptat pentru primele locuri, Turda a fost printre ele. Bineînţeles, colectivul este foarte important, iar din tot ce am auzit, este locul potrivit pentru mine”, şi-a motivat alegerea internaţionalul român.

”Vin hotărât să demonstrez că experienţa din Norvegia a reuşit să mă completeze ca jucător şi că pot aduce un plus de valoare echipei”, a subliniat Hanţaru.

Hanțaru a debutat în handbalul mare la CSM Bacău și a ajuns apoi la Dunărea Călărași. Când echipa s-a desființat, a fost transferat de campioana Dinamo. După un alt an în Ștefan cel Mare, a ajuns la Steaua București. Evoluțiile lui au fost pe deplin apreciate, interul stânga fiind unul dintre golgeterii echipei din Ghencea.

În 2019, înaintea transferului în Norvegia, Dragoș Hanțaru a fost desemnat de renumitul site World Handball News între primele trei ”mari promisiuni” ale handbalului european alături de norvegianul Alexandre Blonz și campionul mondial, suedezul Valther Crintz.

Potaissa ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale după 20 de etape, echipa fiind calificată şi în optimile Cupei României, fază în care o va înfrunta pe CS Politehnica Iaşi.

”Magnificii” din Turda vor juca sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu împotriva celor de la CSM Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a 21-a din Liga Zimbrilor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut