Un nou incendiu într-un bloc din Florești

O persoană a fost rănită în urma unui incendiu care a izbucnit duminică după amiază la un apartament situat într-un bloc de pe strada Stejarului din localitatea Florești.

La fața locului au fost dislocate cinci autospeciale pentru stins incendii, o autoscară, un echipaj SMURD și unul SAJ. Pompierii clujeni spun că 15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. Flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 și balcoanele situate la etajele 3 și 4 de deasupra acestuia.
Un bărbat ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant.

Pompierii spun că incendiul s-ar fi declanșat de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

. Precizăm că în 7 aprilie, nouă apartamente dintr-un bloc de pe strada Porii din Florești au fost distruse în urma unui incendiu.

Pompierii au constatat că flăcările s-au manifestat generalizat, cuprinzând acoperișul imobilului, care era format și din elemente de lemn. De asemenea, vântul a favorizat propagarea flăcărilor. Acestea s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp și au distrus complet șapte apartamente. De asemenea, încă două apartamente au fost afectate în proporție de 50%.

Din fericire toți locatarii s-au autoevacuat și nu au fost victime.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut