Un clujean, numit director interimar în Poșta Română

Poșta Română a anunțat demararea unui proces de modernizare, care implică modificarea organigramei de personal și numirea unor noi echipe manageriale.

Conform unui anunț al Poștei, unele departamente vechi din administrația centrală se vor transforma în unități de afaceri independente, care au misiunea să atragă business și vor opera independent față de administrația centrală, aceasta urmând să devină o structură de susținere a rețelei, inclusiv prin reducerea numărului de posturi din aparatul central administrativ.

Unul dintre noi directori ai Poștei Române este Florin Valentin Gliga, care ocupă în prezent funcția de director al Sucursalei Regionale Cluj a Poștei Române și care a fost numit director al Departamentului Resurse Umane. Anterior el a ocupat diverse funcții în managementul companiilor mici și mijlocii, inclusiv cea de director economic și financiar la Combinatul de Celuloză și Hârtie Someș, Clujana sau Unimet. ”Este vorba doar de preluarea unor sarcini pe perioadă limitată. Practic este o delegare pentru trei luni, pentru a acoperi niște sarcini. Poziția implică, pe lângă gestionarea personalului, și alte funcțiuni specifice. În această perioadă nu va exista nici o problemă funcțională la Sucursala Cluj, care va fi condusă de actuala echipă, inclusiv de directorul general adjunct George Marcel”, a declarat Florin Gliga pentru Făclia Cluj.

Ceilalți noi directori ai Poștei Române sunt Constantin Cristian Tapalagă – Unitatea de Afaceri Curierat, fost director al Sucursalei Regionale Ploiești și al Oficiului Județean de Poștă Neamț, Alexandru Butiseacă – Departamentul Economico-Financiar, cercetător științific la Institutul de Economie Mondială al Academiei Române, Florin Gabriel Bulumac – Departamentul Clienți și Vânzări, director al Sucursalei Fabrica de Timbre, Emil Ion Ciorîia – Unitatea de Afaceri Servicii Financiare, fost director general adjunct al Poștei Române, Ovidiu Vasile Călin – Departamentul Infrastructură, fost director executiv, adjunct și regional al Poștei, Alexandru Ioan Brătianu – Unitatea de Afaceri Logistică, fost director al Sucursalei Servicii Expres a Poștei, Silviu Mărgean – Unitatea de Afaceri Imobiliară, fost director coordonator adjunct la Direcția Regională de Poștă București, Oana Anghelescu – Departamentul Transformare Digitală, coordonator al departamentul IT din Poștă, Adrian Mircea Grecu – Unitatea de Afaceri Imprimate, fost jurnalist, și Radu Ursanu – coordonator al Corpului de Control al Directorului General, fost director al Sucursalei Regionale de Poștă Iași.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut