Un bărbat a murit după ce a fost prins sub o garnitură de tren

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Transporturi Feroviare Cluj au fost sesizați, miercuri, despre producerea unui accident feroviar, la ieșirea din stația CFR Cluj-Napoca.

A fost declarat decesul unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Mureș, accidentat de trenul care circula pe relația Cluj Napoca – Oradea.

Conform IPJ Cluj, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul.

La rândul lor, reprezentanții ISU Cluj au precizat că pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a scoate o persoană surprinsă sub o garnitură de tren în apropierea depoului CFR din municipiul Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.30, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut