UMF “Iuliu Hațieganu”, în elita universităților de talie internațională

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” se situează, din nou, printre universitățile de referință din întreaga lume.

În clasamentul Times Higher Education (THE) World University Rankings 2022 by subject, UMF „Iuliu Hațieganu” este listată la domeniul Clinical & Health, fiind  una dintre cele trei universități de profil din România prezente în acest ranking și situându-se pe locul 601+ la nivel mondial, alături de cele mai performante instituții de învățământ superior medical și farmaceutic din România și din lume.

„Dovedim încă o dată că universitatea noastră se află în elita universităților de talie internațională, iar acest lucru se datorează performanțelor dumneavoastră, muncii și dedicării pe care le-ați investit în ultimul an. Pentru toate acestea, vă felicit și vă mulțumesc pentru contribuția pe care o aveți la succesul Universității de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu»” – le-a transmis colegilor, într-o postare pe pagina sa de Facebook, rectorul UMF Cluj, prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

Celelalte două universități de medicină din România, prezente în acest ranking, sunt ”Grigore T. Popa”, din Iași, și „George Emil Palade”, din Tg. Mureș.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut