Ultimele zile de înscrieri la ediția din acest an a EUROINVENT

Cercetătorii și inventatorii din întreaga lume mai au la dispoziție doar 4 zile, pentru a-și înscrie lucrările de cercetare brevetate, la EUROINVENT, cel mai mare salon de creativitate și inovație din Europa de Est. Evenimentul, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, va avea loc în format hibrid, în perioada 26-28 mai, la Palatul Culturii din Iași. Înscrierile se fac pe site-ul euroinvent.org.

Marele Premiu Științific EUROINVENT 2022, în valoare de 10.000 de lei, va fi oferit, în acest an, de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României – partener științific permanent al acestui eveniment – unui proiect din domeniul gerontologiei și longevității.

Salonul Internațional de Creativitate și Inovație de la Iași, organizat anual de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Forumul Inventatorilor Români și Europe Direct din Iași, sub egida IFIA, WIIPA și sub înaltul patronaj al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, este considerat de specialiști cel mai mare salon de inventică din Sud-Estul Europei. De peste șase ani, Marele Premiu Științific EUROINVENT este oferit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut