Ultima probă a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director în unitățile de învățământ preuniversitar

În perioada 16-18 martie, Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județ, sesiunea ianuarie-aprilie 2022. Probele se desfășoară în 3 centre, din care unul la Colegiul Tehnic Turda și două  la Colegiul „Anghel Saligny” Cluj-Napoca.

În urma desfășurării probei scrise din 18 februarie, 34 de candidați clujeni au obținut minimum nota 7 (șapte), rezultat care le permite să participe la proba de interviu, completând opțiuni pentru maximum 3 unități de învățământ pentru care aveau de pregătit o strategie de dezvoltare instituțională. Pentru susținerea probei de interviu, candidații declarați admiși la proba scrisă au completat 32 de opțiuni pentru cele 39 de posturi vacante în această sesiune. 7 candidați au ales să nu mai participe la probă.

Depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu este prevăzută pentru perioada 17-29 martie, în 29 martie urmând a fi afișate rezultatele finale ale concursului. În 30 martie candidații admiși își vor putea exprima opțiunile pentru unitățile de învățământ. Validarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 31 martie, urmând ca în 4 aprilie să fie emise deciziile de numire a directorilor (cu intrare în vigoare din 19 aprilie).

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut