„U” Olimpia Cluj a umilit și tabela de marcaj!

Duminică s-au disputat meciurile etapei a doua din play-off-ul Ligii 1 la fotbal feminin, iar partida de interes a opus campioana en titre și câștigătoarea detașată a sezonului regular, „U” Olimpia Cluj-Napoca și Heniu Prundu Bârgăului. Partida s-a jucat la Iclod și s-a aflat la discreția gazdelor, care s-au impus cu 10-1, după 3-0 la pauză. După revenirea de la vestiare, fetele antrenate de Iulian Szekely s-au dezlănțuit, marcând încă șapte goluri! Ioana Bălăceanu (“U” Olimpia Cluj) este jucătoarea care a reușit cele mai multe goluri în această etapă. Ea a marcat de patru ori în poarta apărată de Szidonia Salomon. „Olimpicele” nu și-au umilit doar adversarul, ci și tabela de marcaj a Bazei Sportive din Iclod, care nu a putut indica golul 10 al clujencelor, marcat de Mihaela Ciolacu.

Fortuna Becicheru Mic a bifat prima victorie în play-off, după 6-1 pe teren propriu cu Universitatea Galați. Laura Rus și Cosmina Dușa, jucătoare care s-au format la „U” Olimpia Cluj, și-au trecut în cont câte o dublă. Rus a ajuns astfel la 23 de goluri în actuala ediție a campionatului. Piroș Security Arad a obținut al doilea succes consecutiv în play-off. Arădencele au câștigat duelul cu Vasas Femina Odorheiu, scor 4-2, pe arena din Sânnicolau Mic. Două dintre golurile marcate de Piroș Security Arad au fost semnate de Cristina Sucilă, jucătoare care ajunge la cota de 9 goluri în actuala ediție a Ligii 1 Feminin. În play-out, Carmen București și Selena SN Constanța și-au împărțit punctele după ce au terminat la egalitate, scor 3-3, scor rar întâlnit în fotbalul feminin. Nicoleta Bărbos, golgheterul bucureștencelor, a înscris o dublă, ajungând astfel la 11 reușite în acest sezon al Ligii 1 Feminin. Fair-Play București a învins cu 2-0 la Baia Mare, obținând astfel a doua victorie în play-out. Bucureștencele s-au impus grație dublei reușită de Carolina Solonca. Universitatea Alexandria a bifat primul succes în play-out, impunându-se cu 2-1 în meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la Banat Girls.

 

 

 Rezultatele înregistrate în etapa a 2-a din play-off

 

Fortuna Becicherecu Mic – Universitatea Galați 6-1
Au marcat: Shaira Pera (19), Laura Rus (28, 90), Cosmina Dușa (65, 84), Nadejda Colesnicenco (89) / Irina Topal (43 – penalty)

Piroș Security Arad – Vasas Femina Odorhei 4-2
Au marcat: Melisa Olariu (9), Andreea Balaș (15), Cristina Sucilă (21, 76) / Krisztina Beno (17), Rita Mitri (89)

„U” Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului 10-1
Au marcat: Oana Negrea (21), Carolina Țabur (28), Mihaela Ciolacu (44, 70 – penalty, 88), Ioana Bălăceanu (61, 78, 80, 84), Cristina Cerescu (80) / Beata Ambruș (83)

 

 

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut