U Cluj transferă pe bandă rulantă

Erik Lincar a declarat la reunirea  fotbaliștilor Universității Cluj că își dorește șapte-opt transferuri la echipă în perioada următoare. Al patrulea fotbalist ajuns la Cluj este mijlocașul Ovidiu Bic, în vârstă de 28 de ani,, transferat de la Universitatea Craiova.

Bic a fost crescut la Liberty Salonta, iar la vârsta de 17 ani a ajuns la Bihorul Oradea, în Liga a II-a. În 2015 a jucat pentru Olimpia Satu Mare, de unde s-a transferat la Gaz Metan Mediaș, echipă cu care a promovat în Liga I. Evoluțiile constant bune l-au adus în atenția celor dela Universitatea Craiova, echipă cu care a cucerit Cupa României în 2018 și 2020. La începutul sezonului recent încheiat a jucat sub formă de împrumut la echipa israeliană Ironi Kiryat Shmona (17 meciuri, un assist), după care a revenit la Universitatea Craiova și a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale campionatului în meciul câștigat pe terenul celor de la FCSB.

De asemenea, doi dintre jucătorii care n-au mai vrut să continue la U Cluj după promovarea în Liga I au ajuns la Steaua București. Este vorba despre fostul căpitan al clujenilor, Costinel Gugu, 29 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în 19 meciuri și a marcat un gol, și despre Cristian Balgiu, 27 de ani, care, în sezonul 2021-2022, a jucat în 25 de partide pentru U Cluj.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut