U Cluj s-a despărțit de căpitanul ei, Romario Pires!

Clubul Universitatea Cluj a anunțat, duminică, despărțirea de căpitanul echipei, Romario Pires! Potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook a ”șepcilor roșii”, cele două părți au ajuns la încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Romario Pires, 33 de ani, a ajuns la U Cluj de la Farul Constanța în pauza de iarnă a sezonului trecut, mai exact în luna februarie a acestui an, și a contribuit decisiv la promovarea echipei clujene pe prima scenă fotbalistică a țării, evoluțiile sale constant bune ducând la desemnarea lui drept căpitan al echipei. Romario Pires a strâns 32 de prezențe în tricoul alb-negru, a marcat două goluri pentru Universitatea și a oferit trei assist-uri. Recent, jucătorul a fost pedepsit de conducerea clubului, alături de alți trei componenți ai lotului, pentru o escapadă nocturnă într-un local din Cluj.

”FC Universitatea Cluj îi mulțumește lui Romario Pires pentru munca depusă, pentru contribuția la promovarea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc și îi urează mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul U Cluj.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut