U Cluj ratează victoria cu Hermannstadt, după un gol primit în min.90+2!

U Cluj a fost foarte aproape de o victorie mare pe terenul lui Hermannstadt, la revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca ”Șepcilor roșii”, într-un meci din cadrul etapei a 7-a din SuperLigă. Gazdele au deschis scorul prin Paraschiv, dar U Cluj a dat lovitura pe finalul primei reprize, după reușitele lui Mitrea și Popa din prelungiri. După pauză, ”alb-negrii” au ratat mai multe ocazii mari de încheia conturile în partida de la Sibiu, dar gazdele au reușit să egaleze în prelungirile partidei, după o ”bombă” trimisă de Oroian de la mare distanță!

Echipele de start:

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Stoica (cpt.), Bejan, Oroian – Bucuroiu, Mino, Alhassan, Balaure – Iancu, Paraschiv

U Cluj: Gorcea – Oancea, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Nistor, Bic, Popadiuc – Stoica, Popa, Chipciu (cpt.)

Joc echilibrat la începutul meciului, fără ocazii de gol la niciuna dintre porți. Iancu trimite un șut puternic de la mare distanță, în min.18, dar Gorcea reține cu siguranță.  În min.20, același jucător a reușit să trimită mingea în poarta clujeană, dar reușita este anulată pentru o poziție de offside! Daniel Popa solicită o lovitură de la 11 m, în min.30, după o intervenție a portarului sibian, dar primește cartonaș galben pentru simulare, decizie păstrată și după vizionarea fazei la VAR! GOL Hermannstadt! PARASCHIV a înscris în min.36, cu un șut pe colțul lung , după două respingeri ale lui Miron! 1-0! GOOOOOOL U Cluj! MITREA restabilește egalitatea în min.45, cu o lovitură superbă cu capul, după un corner executat perfect de Nistor! 1-1! GOOOOOOOL U Cluj! POPA îi duce pe clujeni în avantaj, în min.45+3, cu un șut imparabil pe colțul lung! 1-2! Paraschiv a marcat sub transversală după o lovitură de cap, în min.45+5, dar golul este anulat după ce VAR a indicat o poziție afară din joc a lui Balaure! Final nebun de repriză, încheiată după nu mai puțin de 11 minute suplimentare dictate de arbitru!

Șansă uriașă de gol pentru U Cluj, în min.50, după o pătrundere frontală a lui Popa, însă atacantul nu reușește să plaseze mingea pe lângă portarul Muțiu! Chipciu trimite un șut bun de la distanță, în min.54, dar mingea nu prinde cadrul porții sibiene. Alex Chipciu se accidentează în min.62 și este nevoit să părăsească terenul. Nistor a preluat banderola de căpitan de echipă la U Cluj. Min.64: Simion este trimis în joc, în locul lui Chipciu. Popadiuc reia periculos spre vinclu, în min.65, după o centrare venită de la Oancea, însă balonul ocolește spațiul porții.  Popa trimite în bară, în min.75, după un șut din afara careului! O nouă ocazie mare de gol pentru clujeni! Paraschiv ratează incredibil, în min.77, după ce a trimis peste poartă din marginea careului de 6 m! Dublă schimbare făcută de Sabău, în min.79: intra Dimitrov și Hofman, au ieșit Stoica și Oancea. Intră și Tescan în locul lui Popadiuc, în min.84. GOL Hermannstadt! OROIAN înscrie, în min.90+2, cu o torpilă trimisă de la 30 de metri sub transversala porții lui Gorcea! 2-2! Final de meci!

După șapte etape, U Cluj este pe 11 în clasamentul SuperLigii, cu 7 puncte, și va juca etapa viitoare, pe Cluj Arena, împotriva ultimei clasate Poli Iași. Până atunci, clujenii se vor deplasa, joi, la Piatra Neamț pentru meciul cu Ceahlăul, din play-offul Cupei României.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut