U Cluj răpune campioana României și urcă pe loc de play-off!

U Cluj a câștigat, miercuri seara, confruntarea cu Farul Constanța de pe Cluj Arena, grație reușitei lui Nistor din prima repriză, după o eroare gravă a căpitanului campioanei României. În urma acestui rezultat, ”Șepcile roșii” au 38 de puncte și au urcat, provizoriu, pe 6 în clasamentul SuperLigii, ultimul loc care asigură prezența în play-off.

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Chipciu (cpt.), Masoero, Mitrea, Roger – Silaghi, Simion, Bic, Roguljic – Nistor, Popa
Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, Chinteș, Grobry, Fossati, Al. Rus, Pănoiu, V. Gheorghe, F. Ilie, Anselmo, I. Chirilă

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie (cpt.), Popescu, Kiki – Vînă, Queiros, Grameni – Ganea, Munteanu, Budescu
Rezerve: Șt. Mușat – Sîrbu, Dussaut, Nedelcu, Banu, R. Deaconu, I. Cojocaru, Al. Stoian, Doicaru, Rivaldinho

Fossati și Anselmo sunt ținuți pe banca de rezerve de către Ioan Ovidiu Sabău la acest meci. Louis Munteanu are prima ocazie a meciului, în min.11, dar lovitura sa cu capul trimite mingea pe lângă poarta lui Gorcea. Buzbuchi scoate excelent două șuturi consecutive alui lui Popa și Silaghi, în min.19. Șut bun trimis de Roguljic din afara careului, în min.29, dar portarul Farului reține cu siguranță. GOOOOOOOL  U Cluj! NISTOR trimite în poarta goală, în min.33, după o pasă a lui Popa care a speculat o eroară gravă a lui Larie care a scăpat mingea de sub control în suprafața de pedeapsă! 1-0! Nu se mai întâmplă nimic important până la pauză. Clujenii intră în avantaj la cabine după marea greșeală a căpitanului campioanei României.

Nicio schimbare facută la pauză de Ioan Ovidiu Sabău în echipa sa. Buzbuchi scoate excelent șutul trimis de Roguljic scăpat pe contraatac, în min.48. Gorcea reține șutul bun trimis de Budescu din afara careului, în min.50. Min.51: pierdere grea pentru echipa lui Hagi, Larie părăsește terenul, accidentat. Ocazie bună de egalare pentru Farul în min.60, Massoero a respins șutul puternic al lui Munteanu! Doukoure și Pănoiu intră la U Cluj, în min.68, înlocuindu-i pe Silaghi și Roguljic.Iese și Popa, în min.70, a intrat argentinianul Anselmo. Nedelcu șutează mult pe lângă poarta lui Gorcea, în min.76. VAR verifică un posibil penalty pentru Farul, în min.86, după o intrare a lui Mitrea asupra lui Rivaldinho. Nu e penalty, jocul continuă! Gorcea reție excelent după reluarea bună spre poartă a lui Cojocaru, din min.90! Șase minute suplimentare pentru acest meci.Ultima modificare în tabăra Universității, în min.90+1: intră Fossati în locul lui Simion. Ganea este eliminat, în min.90+5, după ce a încasat al doilea cartonaș galben! Final de meci!

Etapa următoare, U Cluj joacă, tot pe teren propriu, cu FC Botoșani, ultima clasată în SuperLigă. Meciul se va desfășura duminică, 3 martie, de la ora 14.30.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut