U Cluj, obligată să câștige cu Unirea Slobozia

Universitatea Cluj e obligată să câștige partida de sâmbătă cu Unirea Slobozia, pentru a reveni pe locul doi în clasamentul Ligii a II, după victoria repurtată joi de Hermannstadt pe terenul celor de la Concordia Chiajna. Preparatorul fizic al clujenilor, Robert Panduru, și jucătorul Dragoș Tescan au prefațat vineri partida cu Slobozia.

”Ne dorim foarte mult să jucăm la fel ca în meciul cu Petrolul, să avem, dacă se poate, până în minutul 20 același scor. Ne pregătim pentru asta, pregătim la antrenamente începuturile de joc. O să întâlnim o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, cu jucători buni care joacă demult în Liga a II-a, dar eu am încredere în jucători, în oamenii din club, că o să ne realizăm visul. În luna august a anului trecut nu multă lume ne dădea vreo șansă la promovare, dar am ajuns în luna aprilie și suntem unde suntem. Am spus întotdeauna că așa vrea Dumnezeu, ca noi să promovăm.

Există o euforie, dar jucătorii trebuie să înțeleagă un singur lucru, că mai avem foarte puțin și sunt convins că ei în subconștientul lor gândesc lucrul acesta. Avem jucători inteligenți și cred că vor gestiona foarte bine jocurile care au mai rămas, urmând ca în jocul de sâmbătă să dovedească pe teren că meciurile care au fost nu au fost întâmplătoare. Nu pierdem de nouă jocuri și eu sper să nu pierdem până la sfârșit și dacă se poate, să mergem în Liga 1 și să avem aceleași rezultate pe care le avem în momentul acesta.

Nu avem niciun accidentat cu rupturi musculare, nu am avut și sper să nu avem. Eu în general sunt modest, dar până la urmă tot ce înseamnă Erik Lincar și staff-ul lui, eu cred că am dat totul, peste 100% în fiecare secundă, în fiecare minut și nu aș dori nimănui să trăiască nopțile pe care câteodată noi le-am trăit. Este suspendat Florin Ilie și să vedem cu Paul Pîrvulescu ce se întâmplă”, a declarat Robert Panduru.

La rândul său, atacantul ”Șepcilor roșii”, Dragoș Tescan, a spus că și-ar dori să deschidă din nou scorul pe Cluj Arena, iar tribunele acesteia să fie din nou pline: ”E un meci la fel de important, precum a fost cel cu Petrolul, un meci care ne poate duce pe primul loc, cel puțin până duminică. va fi cu siguranță un meci de uzură, de încărcătură, și, cu siguranță noi suntem pregătiți, și eu îl aștept cu nerăbdare. Aș vrea să fiu cel care deschide din nou scorul. Am observat că atunci când se întâmplă asta, parcă meciul devine un pic mai ușor, dar important e să ne facem treaba. Important e să câștigăm și sper din suflet să vină cât mai mulți suporteri la stadion, pentru că, cred, că i-am răsplătit pe măsură la meciul cu Petrolul, și sper să-i facem fericiți din nou.”

Partida dintre U Cluj și Unirea Slobozia va începe la ora 15.00.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut