U Cluj ”exilată” la Mediaș până la sfârșitul lunii august

Untold Festival alungă din nou ”șepcile roșii” de pe Cluj Arena. Două dintre partidele disputate teoretic pe teren propriu de către Universitatea Cluj în Liga I, cele din etapa a doua, respectiv cea din etapa a patra, se vor disputa pe stadionul din Mediaș, după cum urmează:

Universitatea Cluj – Universitatea Craiova: 24 iulie ora 18:30

Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești: 06/07 august

Clubul clujean a anunțat că accesul abonaților la partidele de la Mediaș se va face astfel: posesorii de abonamente la Peluză și Tribuna 2 vor avea acces la Tribuna 2; posesorii de abonamente la Tribuna 1 vor avea acces la Tribuna 1.

De asemenea, biletele pentru cele două partide de la Mediaș vor avea un preț general de 15 lei, indiferent de tribună.

U Cluj va reveni, cel mai probabil, pe Cluj Arena odată cu partida ce va fi disputată împotriva celor de la Sepsi, din etapa a șasea, programată în 20/21 august, în funcție de starea gazonului.

Încă un transfer la U Cluj

Ultimul venit în echipa lui Erik Lincar este mijlocașul Cătălin Hlistei, în vârstă de 27 de ani, care s-a și alăturat deja echipei în cantonamentul din Austria.

Jucătorul și-a început cariera la UTA Arad, unde a evoluat la echipele de juniori până în 2014, când s-a alăturat echipei de seniori. În august 2016 a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu, în Liga I, unde a jucat în 24 de meciuri, reușind un gol și două pase decisive.

În octombrie 2017, mijlocașul s-a întors la Arad, sezon în care a reușit să înscrie de opt ori în cele 22 de partide în care a evoluat. În ianuarie 2019, Hlistei a ajuns la Rapid București, unde a și evoluat în următoarele trei sezoane

În cele 85 de meciuri pe care le-a disputat pentru Rapid, jucătorul a reușit să înscrie 32 de goluri, fiind golgheterul echipei în Liga 2 în sezonul promovării. De asemenea, în 2020 a primit titlul de cel mai bun jucător al formației bucureștene. În ultimul sezon, Hlistei a jucat în 16 meciuri de Liga 1, marcând un gol împotriva celor de la CS Mioveni.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut