U Cluj caută a doua victorie în Superligă la Mediaș, și anunță două supertransferuri Eugen Neagoe: ”Veți fi surprinși de jucătorii care vor ajunge la noi!”

U Cluj joacă, duminică, la Mediaș, cu Chindia Târgoviște, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Superligii. Oaspeții sunt pe ultimul loc în clasament, fără nicio victorie, iar Eugen Neagoe, antrenorul Universității, speră ca băieții lui să lege a doua victorie consecutivă, după cea reușită etapa trecută la Mioveni. În plus, tehnicianul ”alb-negrilor” spune că săptămâna viitoare vor ajunge la U încă doi fotbaliști. ”Îmi doresc ca și presa, dar și suporterii, să fie surprinși de jucătorii care vor ajunge la noi. Nu sunt din România, sunt din străinătate, și care au evoluat la un nivel foarte înalt”, a spus, vineri, Eugen Neagoe, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Chindia.

”Frunțile băieților s-au descrețit puțin după prima victoria. Am spus și după meci că nu am făcut cel mai bun joc al nostru, mi-aș dori, și putem să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la Mioveni, dar, foarte important, până la final, au fost cele trei puncte atât de importante pentru noi, și, mă rog, așteptarea asta care a durat zece jocuri ca să vină prima victorie.

Le-am spus și băieților la antrenament că această victorie va fi și mai importantă dacă reușim să câștigăm duminică contra Chindiei. Este o echipă aflată acum pe ultimul loc, fără nicio victorie, mi-aș dori să rămână așa și după meciul cu noi, dar Chindia este o echipă periculoasă, au marcat două goluri pe Arena Națională contra FCSB-ului în 10 oameni, o echipă cu jucători foarte valoroși, experimentați, unii dintre ei chiar cu o foarte bună valoare.

Din păcate pentru noi, nu putem să jucăm acasă, și eu și jucătorii ne-am fi dorit mult acest lucru. Am fost taxați, spun eu, foarte aspru, cu toate că n-a fost o așa mare nenorocire ce s-a întâmplat la acel joc. Cred că au fost jocuri din Superligă în care au fost probleme mai mari decât în meciul nostru cu Sepsi, și nu s-au luat măsuri radicale.

Acum trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut duminică, vom face tot ce depinde de noi să câștigăm jocul, nu va fi ușor, o spun încă o dată, dar sper în sprijinul suporterilor, care sper să vină într-un număr mare la Mediaș. Sper să câștigăm acest joc, să fim mai liniștiți, iar săptămâna viitoare să mai avem doi jucători noi la echipă, jucători valoroși. Îmi doresc ca și presa, dar și suporterii, să fie surprinși de jucătorii care vor ajunge la noi. Nu sunt din România, sunt din străinătate, și care au evoluat la un nivel foarte înalt. Avem acordul lor verbal deja, mai rămâne doar să semneze. Vreau ca prin venirea lor să devenim mai puternici.

Conducerea clubului chiar merită felicitări pentru ultimele transferuri, și în special președintele Radu Constantea pentru eforturile pe care le-a făcut, pentru că în acest moment avem cinci jucători noi, plus cei doi care vor ajunge zilele următoare”.

Meciul de duminică de la Mediaș va începe la ora 18.30.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut