U Cluj a rămas fără manager general!

La o săptămână după promovarea Universității Cluj în Liga I, managerul general al clubului, Andrei Cordoș, a decis să nu mai continue la echipa ”șepcilor roșii”.

”FC Universitatea Cluj și Andrei Cordoș au decis, de comun acord, să întrerupă colaborarea începută în decembrie 2021, când fostul nostru fundaș a fost numit în funcția de manager general.

Clubul îi mulțumește lui Andrei Cordoș pentru munca depusă la FC Universitatea Cluj în ultimele șase luni și îi dorește mult succes in viitor”, este comunicatul oficial transmis, duminică, de clubul clujean.

Decizia pare una surprinzătoare, însă ea a fost anticipată în urma declarațiilor făcute de Andrei Cordoș la doar o zi după meciul cu Dinamo de la București. Atunci, Cordoș a spus că nu știe dacă va mai continua la club din următorul sezon.

„Personal mi-am îndeplinit obiectivul pe care mi l-am impus singur atunci când am preluat postul de manager general al clubului, acela de a ajunge în Liga 1. Nu știu ce voi face de acum înainte. Să mai treacă câteva zile pentru a ne liniști din bucuria generală în care ne găsim și ne vom așeza la masa negocierilor pentru a vedea pe ce drum o iau”, spunea Andrei Cordoș lunea trecută.

Andrei Cordoș și-a început cariera de fotbalist chiar la U Cluj, în echipa de juniori, iar în sezonul 2006-2007 a debutat, la 18 ani, în echipa are a Universității. A îmbrăcat tricoul alb-negru timp de patru ani, perioadă în care a fost convocat la naționala de tineret a României. În 2009, jucătorul a ajuns în Italia, unde a jucat pentru echipa Frosinone. A revenit la U Cluj în 2017, când a pus umărul la promovarea echipei în Liga a II-a. Ca jucător, acesta a evoluat în 120 de partide pentru U Cluj, reușind să înscrie șase goluri. Andrei Cordoș și-a încheiat cariera de jucător în 2020, la Zalgiris, în Lituania.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut