U Cluj a plecat neînvinsă de la Voluntari, în primul meci cu Eugen Neagoe pe bancă

U Cluj a remizat, scor 0-0, în partida din deplasare cu FC Voluntari, la debutul lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a clujenilor, în deschiderea etapei a șaptea a Superligii. A fost un meci echilibrat, fără prea multe ocazii mari de gol, ambele echipe părând a se mulțumi să termine neînvinse. U Cluj poate invoca neacordarea unei lovituri de la 11 m în prima repriză, când arbitrul, și nici VAR-ul, n-au văzut un henț limpede în careul gazdelor.

Eugen Neagoe a început partida cu: Gorcea – Romeo, Pițian, Ispas, Briceag – Bic, Romario, Filip – Chipciu, Bălan, Fernandes

Prima ocazie a partidei îi aparține lui Chipciu, în min.14, care trimite pe lângă poartă din lovitură liberă. Peste alte trei minute, același jucător șutează din marginea careului, dar mingea trece, din nou, alături de poartă. Clujenii se mențin în atac, iar Pițian, min.27, reia cu capul pe lângă poarta lui Popa. În min.34, Briceag șutează de la distanță, mingea îl lovește în mână pe Ricardinho în suprafața de pedeapsă, însă arbitrul, dar nici VAR, nu intervin, și e doar o simplă lovitură de la colț pentru clujeni! Pauză la Voluntari!

Repriza secundă începe cu o ocazie bună de gol pentru gazde, dar Aliji a trimis balonul peste poartă din poziție excelentă. Primul șut pe poartă al partidei a venit în minutul 57: Romario Pires a tras de la mare distanță, dar Mihai Popa a reținut fără emoții. Universitatea Cluj rămâne echipa mai periculoasă în jumătatea adversă, iar, în min.64, Briceag șutează puternic spre poarta lui Popa din marginea careului, dar mingea trece la o palmă peste transversala porții lui Popa. Min.71: meciul este întrerupt aproximativ cinci minute pentru ca VAR să analizeze o posibilă intervenție de cartonaș roșu a lui Romario Pires asupra lui Costin. În cele din urmă, arbitrul îi acordă cartonașul galben mijlocașului clujean. În min.74, gazdele au și ele o ocazie de gol, dar centrarea lui Aliji din lovitură liberă nu este fructificată de cei din atacul celor de la Voluntari. U Cluj are cea mai mare ocazie de gol a meciului, în min.76, prin Bălan, a cărui lovitură cu capul a fost respinsă de lângă bară cu un reflex de zile mari al lui Popa. Prima schimbare la U Cluj, min. 76: Boiciuc este introdus în locul lui Bălan. În min.85, Droppa, de la gazde, șutează de la distanță, dar balonul trece mult pe lângă poartă. Final de meci!

U Cluj și-a trecut, astfel, în cont cel de-al treilea punct în actuala ediție de campionat, și va juca etapa viitoare, marti 30 septembrie, pe terenul celor de la Rapid București.

Sandu Mureșan

Foto: Prosport

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut