U-BT Cluj, victorie clară cu Timișoara

Campioana U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a învins-o pe SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara cu scorul de 74-65, vineri, pe teren propriu, într-un meci din Grupa 1-10 a Ligii Naţionale de baschet masculin, etapa a 25-a.

”U” a câştigat la doar două zile după ce pierdea în EuroCup în faţa liderului grupei, Prometei Slobojanske.

Emanuel Căţe, cu 1 4 puncte, 7 recuperări, şi Kasey Juwan Shepherd, 14 p, 3 pase decisive, s-au remarcat de la clujeni. MVP-ul oaspeţilor a fost Eric Jamal McClellan, cu 11 p, 6 rec, 3 pd.

”A fost o victorie clară în fața Timișoarei. Mă bucur că am reușit să câștigăm, era important să o facem, mai ales că veneam după trei înfrângeri la rând. Ne-am dorit să avem intensitate și am reușit acest lucru. În plus, mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Urmează acum o altă partidă, cu Dinamo. Sunt convins că vor veni să facă un joc bun și să se impună, deci trebuie să fim pregătiți. Meindl nu a evoluat, nu s-a simțit bine și a avut febră. Am preferat să îl menajăm pentru a nu agrava starea lui”, a declarat, la finalul partidei, Mihai Silvășan, antrenorul de la U-Banca Transilvania Cluj.

În alt meci din etapa a 24-a, Grupa 11-18, CS Municipal 2007 Focşani a pierdut acasă cu CSM Baschet Petrolul Ploieşti, scor 75-78.

Clasament Grupa 1-10:
1. CSM CSU Oradea 27 puncte (14 jocuri)
2. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 26 (14)
3. CS Rapid Bucureşti 23 (14)
4. CSO Voluntari 21 (14)
5. SCMU Craiova 20 (14)

Campioana României va juca, duminică, din nou în fața propriilor suporteri, împotriva celor de la Dinamo, cu începere la ora 17:00.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut