U-BT Cluj rămâne lider în Liga Națională

U-Banca Transilvania a trecut și CSO Voluntari, în cadrul etapei cu numărul III din faza a doua a campionatului, scor 74-66, într-o partidă jucată sâmbătă seara în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, și rămâne lideră în Liga Națională.

A fost o confruntare dominată permanent de elevii lui Mihai Silvășan, care au condus pe tabelă în marea majoritate a jocului. De altfel, în tot meciul au existat doar două schimbări de lider, iar alb-negrii nu le-au permis oponenților să se apropie la mai mult de 8 puncte. De asemenea, campioana României a fost superioară la toate capitolele și din punct de vedere statistic.

Principalii marcatori ai campioanei României: Leonardo Meindl și Jalen Jones, fiecare cu câte 17 puncte, respectiv, Emanuel Cățe 14 puncte.

”Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm. A fost un nou meci în care am luat sub 70 de puncte, apărarea noastră a funcționat din nou. Nu am lăsat procentaje bune la aruncări și am jucat agresiv. Am fost foarte fizici, cu o echipă fizică. Trebuia să avem un astfel de răspuns și cred că am controlat meciul. La un moment dat ne-am relaxat și am jucat mai mult să păstrăm rezultatul. Sunt mulțumit de atitudinea echipei și de faptul că ne dăm șanse să terminăm pe primul loc”, a declarat, la finalul meciului, Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut