U-BT Cluj, parcurs perfect în Liga Națională

ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a obţinut a opta sa victorie consecutivă în acest sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin, 98-89 cu FC Argeş Piteşti, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a, și este singura echipă neînvinsă din campionat.

Karel Guzman Abreu, cu 23 puncte, 3 recuperări, şi Stefan Bircevic, cu 17 p, 4 rec, 5 pase decisive, s-au remarcat de la clujeni, iar Nikola Jevtovic (20 p, 8 rec) a fost cel mai bun om al oaspeţilor.

”În primul rând mă bucur că nu avem accidentări și că am câștigat acest meci. Venim după o deplasare infernală și starea noastră fizică nu este cea mai bună. Acest lucru s-a văzut în special în apărare. Chiar și așa, trebuie să avem mai multă dorință de a stopa echipa adversă. Nu le mai putem permite adversarilor să înscrie 90 de puncte și noi să sperăm că vom marca 100, pentru a câștiga. Cu siguranță apărarea este un lucru la care trebuie să muncim. Este o victorie și mergem mai departe”, a spus Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, la finalul meciului.

Clasament Conferinţa A:
1. CSM Baschet Petrolul Ploieşti 17 puncte (10 jocuri)
2. Rapid Bucureşti 17 (10)
3. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 16 (8)
4. SCM ”U” Craiova 16 (10)
5. CSU Sibiu 16 (10)

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut