U-BT Cluj, calificare fără emoții în semifinalele Cupei României

U-Banca Transilvania s-a calificat fără emoții în semifinalele Cupei României, după victoria, scor 76-56 (17-15, 25-18, 16-19, 18-4), înregistrată sâmbătă împotriva celor de la SCM OHMA Timișoara, partidă care a și inaugurat Turneul Final al competiției, desfășurat la Constanța.

Principalii marcatori ai campioanei României: Karel Guzman 12 p, Patrick Richard 11 p, Stefan Bircevic și Leonardo Meindl, ambii cu câte 10 puncte reușite.

”A fost un meci pe care l-am început bine, am început cu o apărare bună. Apoi ne-am făcut partida grea la un moment dat, însă mi-am dorit să folosesc întreg lotul, ceea ce ne-a tras puțin în jos. Am primit niște puncte ușoare și astfel i-am adus pe cei de la Timișoara în meci. Sunt fericit pentru victorie, pentru felul cum ne-am apărat astăzi. De asemenea, sunt bucuros că suntem sănătoși cu toții, deoarece condițiile de desfășurare a meciurilor nu sunt printre cele mai bune, fiind foarte frig în sală”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania, la finalul partide.

În semifinale, campioana României va juca, luni, de la ora 17.15, cu învingătoarea sfertului de finală dintre CSO Voluntari și CSMU Craiova, pentru un loc în finala competiției.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut