Trenuri pentru elevi

CFR Călători ma anunțat că, începând de luni, 8 februarie, va introduce în circulație la nivel național 42 de trenuri pentru elevii care merg la şcoală. Pe lista trenurilor Regio introduse în circulaţie se află: * R 3642 Bratca – Huedin * R 3643 Huedin – Piatra Craiului Hm. * R 4305 Dej Călători – Cluj-Napoca * R 4484 Dej Călători – Ilva Mică * R 4703 Ilva Mică – Cluj-Napoca.


CFR recomandă elevilor procurarea abonamentelor din staţiile CFR sau procurarea online a biletelor de tren pentru a evita aglomeraţia la ghişee/casele de bilete. „Întrucât este necesară verificarea/validarea calităţii de elev, ID-ul elevului se poate elibera doar în staţiile CFR prin crearea unui profil de utilizator şi e valabil pe parcursul întregului an şcolar: https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/bilete-de-tren-online-pentru-studenti-si-elevi/. De asemenea, recomandăm tuturor călătorilor noştri procurarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii şi pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat”, se menţionează în comunicatul companiei. Biletele pot fi achiziţionate de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări şi, dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut