Trei transporturi agabaritice trec prin Cluj

În perioada 10 – 19 martie se desfășoară trei transporturi cu depășiri pe traseul Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17 –Beclean – DN17 – VO Suceava – DN2 – DN28A – DN28 – DN28D – Iași – DN28 – DN24B – Albița PTF.

Vehiculele transportă structuri metalice. Lățimea maximă a vehiculelor este de 3 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, accesând pagina www.cnadnr.ro sau pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut